• Inici
  • Actualitat
  • Masterchef es converteix aquest dimarts en una gran plataforma per al turisme

Masterchef es converteix aquest dimarts en una gran plataforma per al turisme

Saturday, 30 March 2019 - Castelló Ruta de Sabor

El programa televisiu MasterChef es convertirà aquest dimarts que ve, 2 d’abril, en una gran plataforma de promoció per al turisme i la gastronomia de Castelló

El programa televisiu MasterChef es convertirà aquest dimarts que ve, 2 d’abril, en una gran plataforma de promoció per al turisme i la gastronomia de Castelló. La Diputació ha donat suport a la gravació a la província d’aquest programa líder per ajudar a generar oportunitats al voltant de la gastronomia i la posada en valor dels productes autòctons de Castelló Ruta de Sabor. Així, amb l’emissió d’aquest programa, la Diputació incorpora aquesta producció audiovisual seguida per milions de persones a la feina i compromís per generar noves oportunitats als productors i la gastronomia castellonenca.

El president provincial, Javier Moliner, ha explicat que “després de molta feina aviat podrem veure com els cuiners més seguits per televisió elaboraran les seves creacions amb el millor producte de la província i amb una estampa, la de Peníscola, que reforça la nostra imatge turística entre milions de persones. Serà una gran oportunitat per explicar a tot Espanya que a Castelló tenim el millor rebost del mediterrani”.

En aquest sentit, Moliner ha assegurat que “el compromís del Govern Provincial és el de continuar obrint portes als nostres productors, als nostres pobles per tal que el nostre destí i la nostra gastronomia siguin cada cop més coneguts i apreciats per més persones. a generar noves oportunitats de feina i econòmiques als nostres pobles, estant molt orgullosos de l’enorme qualitat que tenen els nostres productes”.

Cal tenir en compte que aquesta nova iniciativa de gravar un programa de Masterxef a la província de Castelló se suma a altres importants com l’aconseguida en fer del xef amb més estrelles Michelín d’Espanya, Martín Berasategui, ambaixador de la marca Castelló Ruta de Sabor .Dues accions sens dubte estratègiques a l’hora de sumar visibilitat als productes de la província de Castelló com a productes de primera qualitat.

Un programa ‘amb productes de la terra’

Els aspirants viatgen a Castelló per conèixer l?encant de la província a Peníscola, un dels pobles més bonics d?Espanya i imatge turística per excel·lència del territori castellonenc. Tòfona del Maestrat, lagostins de Vinaròs, carxofes de Benicarló i mandarines clemenules són alguns dels productes de Castelló Ruta de Sabor amb què cuinaran per a 150 comensals. A més, rebran els consells de Maribel, participant benicarlanda de la primera edició de Masterchef, i del xef castellonenc Miguel Barrera, estrella Michelín.

Per a la prova d’expulsió, aprofundiran en el concepte de sostenibilitat i aprofitament a la cuina. Faran una recepta de croquetes amb tres tipus diferents, comptant amb l’ajuda del xef convidat Francis Paniego (dues estrelles Michelin), fill de Marisa Sánchez Paniego: Premi Nacional de Gastronomia el 1987 i cuinera de les millors croquetes del món. Tampoc no cuinaran sols, ja que la guanyadora de MasterChef Celebrity 3, Ona Carbonell, participarà en aquesta prova.

Subscriu-te a nuestro butlletí