• Inici
  • Actualitat
  • Martín Berasategui promociona i posa en valor el peix i marisc de la província

Martín Berasategui promociona i posa en valor el peix i marisc de la província

Friday, 28 December 2018 - Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló ha implicat el xef Martín Berasategui en la millor promoció i posada en valor del marisc de la província de Castelló, un producte especialment adequat per a la celebració d’aquestes dates nadalenques.

La Diputació de Castelló ha implicat el xef Martín Berasategui en la millor promoció i posada en valor del marisc de la província de Castelló, un producte especialment adequat per a la celebració d’aquestes dates nadalenques. Així, el Govern Provincial ha creat i difós un vídeo viral amb l’objectiu de seguir posicionant el peix i el marisc de Castelló de la mà d’un dels millors cuiners internacionals. Aquesta important iniciativa forma part de les diferents accions que contempla la Diputació de Castelló per promocionar el consum de productes autòctons de la província, especialment durant aquestes dates amb la campanya #TriaCastelló i com a part del seu programa estratègic Castelló Ruta de Sabor de posada en valor de la gastronomia autòctona.

El diputat provincial de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha explicat que aquesta campanya es dirigeix ​​a posar en valor els nostres productes de la mà d’un dels millors cuiners del món i gran ambaixador de la nostra marca Castelló Ruta de Sabor. Junts estem caminant en la generació de noves oportunitats per a un sector tan important per a la nostra província com és el de la pesca i una activitat de la qual ens sentim profundament orgullosos”.

El diputat ha agraït la implicació de Martín Berasategui en el projecte i ha assegurat que “per a la província és un autèntic luxe tenir Martín Berasategui entre nosaltres ajudant-nos sent ambaixador d’una província que creu en els seus productes i que anant de la mà ni més ni menys que del cuiner espanyol amb més estrelles Michelin del nostre país podem complir amb el repte de posar els nostres productes al lloc que es mereixen”.

A la peça audiovisual, de menys d’un minut de durada, el cuiner donostiarra apareix conversant amb el seu company de professió Nacho Boix, del Grau de Castelló. Tots dos posen en valor les grans qualitats de peix i marisc de Castelló.

Fomentar el consum de productes de la província

Amb aquesta iniciativa, el Govern Provincial continua treballant a donar a conèixer i posar en valor els productes de Castelló com a font de noves oportunitats de futur per a la província Un treball promocional que intensifica durant aquestes dates nadalenques. anys de trajectòria, la marca de la Diputació Castelló Ruta de Sabor ha aconseguit aglutinar més de 100 productors de 15 sectors agroalimentaris diferents, dues denominacions d’origen, una Indicació Geogràfica Protegida i 6 productes amb distintiu Parc Natural. És una marca present en comerços, fires, supermercats i grans superfícies de la província i part del territori espanyol.

Subscriu-te a nuestro butlletí