• Inici
  • Actualitat
  • Martín Berasategui avala la qualitat dels productes de Castelló Ruta de Sabor

Martín Berasategui avala la qualitat dels productes de Castelló Ruta de Sabor

Tuesday, 29 January 2019 - Castelló Ruta de Sabor

Els productes de la marca que impulsa la Diputació, Castelló Ruta de Sabor, han tingut avui a Madrid Fusión al seu ambaixador Martín Berasategui el millor aliat per a un exitós debut amb què obrir noves oportunitats de negoci i projecció de creixement als productors i establiments gastronòmics de la província

Els productes de la marca que impulsa la Diputació, Castelló Ruta de Sabor, han tingut avui a Madrid Fusión al seu ambaixador Martín Berasategui el millor aliat per a un exitós debut amb què obrir noves oportunitats de negoci i projecció de creixement als productors i establiments gastronòmics de la província. I és que el que està considerat com un dels millors cuiners del món ha visitat juntament amb el president de la Diputació, Javier Moliner, l’estand que la Diputació ha instal·lat a Madrid Fusión per tal d’avalar davant de prescriptors i mitjans de comunicació de tot el món la qualitat dels productes de Castelló.

És per això que Moliner ha assegurat que “això és un debut amb un cartell de luxe. Venim per primera vegada a Madrid Fusión amb una marca consolidada, que ja té cent productors a l’esquena i una garantia de qualitat. Sabent a més, des de la prudència i la humilitat, que estem en condicions de venir a aquest fòrum i deixar el pavelló ben alt. I no podíem venir millor acompanyats que amb el nostre ambaixador deu estrelles Michelón Martín Berasategui i amb el nostre amic, col·laborador i cuiner de vanguàdia a casa nostra com és Raúl Resino”.

És per això que el president ha explicat que “estar avui aquí al costat de tanta gent amb qui compartim experiència a Madrid Fusión és col·locar els productors de la província a l’elit de l’alta cuina, i tot el que pugui fer la Diputació per ajudar la nostra gent i que aquest petit productor que fa molts anys que fa les coses bé però que no aconseguia penetrar a aquest mercat ara pugui arribar és el millor que podíem fer per ell, de la mà del millor cuiner de la història del nostre país” .

Berasategui ha explicat per part seva que “Castelló té joies gastronòmiques que són les que fan grans els que som amics d’aquesta terra. Aquesta província és una terra afortunada, perquè tenim els pagesos amb productes del camp increïbles, els ramaders amb un bestiar espectacular, les tòfones, els peixos. Són joies gastronòmiques que juntament amb l’actitud inconformista de Castelló fa que aquesta terra meravellosa tingui la millor salut gastronòmica de la seua història”.

I és que la participació de la Diputació amb Castelló Ruta de Sabor a la XVII Cimera Internacional de Gastronomia Reale Assegurances Madrid Fusión 2019 fins demà amb un estand propi obre les portes a productors, cuiners i establiments de la província en aquest gran fòrum internacional, promovent noves oportunitats econòmiques per als municipis castellonencs.

I és que cal tenir en compte que Madrid Fusión és la cita gastronòmica professional internacional més important que se celebra a Espanya i reuneix cada any prop de 2.000 congressistes, a més dels millors xefs tant de l’àmbit nacional com de tot el món, que donen a conèixer les tendències i els treballs que es duen a terme dins del panorama gastronòmic d’alt nivell, així com dels productes de qualitat. Durant aquests tres dies, prestigiosos cuiners de la talla de Ferran Adrià, Ricard Camarena o Quique Dacosta, participaran en ponències i altres activitats al voltant dels fogons.

Un estand provincial carregat d’oportunitats gastroturístiques

Castelló Ruta de Sabor és present a Madrid Fusión amb un estand a la zona ‘Saborea España’ i compta amb diferent material promocional i una pantalla amb audiovisuals. A més de donar cobertura a desenes de productors castellonencs, durant aquests dies donarà a conèixer l’extens rebost amb què compta la província i posicionar-lo com a destinació gastroturística. Molt present està entre aquest material el gastromapa editat pel govern provincial on figuren els establiments, empreses i entitats públiques que ja formen part del producte turístic Castelló Ruta de Sabor. Aquest espai que la Diputació procura als productors castellonencs compta a més amb instal·lacions i equipament per dur a terme reunions comercials a disposició de les desenes de productors que es desplaçaran durant aquesta setmana a Madrid.

#DipuÚtil: ajudar a generar riquesa a la província de Castelló

El president Moliner ha explicat que “un dels objectius de la Diputació de Castelló és generar un entorn amable i favorable perquè les empreses de la província puguin continuar generant prosperitat i futur al nostre territori. Per això hem volgut acompanyar el nostre sector turístic, com vam fer la setmana passada a FITUR, aquesta setmana estar al costat dels treballadors i empresaris ceràmics a Cevisama, i avui també acompanyar a Madrid Fusión per primera vegada en la història amb la marca Castelló Ruta de Sabor als productors del sector agroalimentari i la setmana que ve donar suport al sector dels cítrics a la fira de fruita més gran d’Europa, a Berlín. Al costat de tots ells estem contribuint a liderar un futur econòmic que a la província de Castelló amb el dinamisme i la força de la nostra gent estic segur que donarà resultats”.

Subscriu-te a nuestro butlletí