La Diputació de Castelló impulsa la IV Fira de Primavera Castelló Ruta de Sabor que se celebra entre el divendres 5 d’abril i el diumenge 7 d’abril a la Plaça Sète del Grau de Castelló, en horari d’11.00 a 21.00 hores.
La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha posat en valor la riquesa culinària de la província amb la celebració de la quarta edició de la Fira de Primavera Castelló Ruta de Sabor.
Els dies 5, 6 i 7 d’abril, en horari d’11.00 a 21.00 hores, la Plaça Sète del Grau de Castelló acollirà la celebració d’aquest esdeveniment gastronòmic que pretén donar a conèixer i promocionar part de l’oferta provincial de turisme gastronòmic a través de la marca Castelló Ruta de Sabor”, ha ressaltat la màxima representant de la institució.
En aquest sentit, Marta Barrachina ha explicat que, “des del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló s’ha dissenyat un espai obert al públic perquè els castellonencs i visitants que s’hi acosten coneguin de primera mà la riquesa culinària de la província de Castelló , i alhora, en gaudeixin, en un entorn únic”.
“A la nostra terra comptem amb productes de gran qualitat i aquesta fira és un gran aparador per donar-los a conèixer”, ha assegurat la presidenta, que ha seguit dient que “l’oferta gastronòmica de Castelló és molt rica, àmplia i variada”.
Sens dubte, aquest esdeveniment esdevindrà el gran aparador dels productes i les empreses que s’agrupen sota la marca Castelló Ruta de Sabor.
Així, doncs, la fira comptarà amb una zona expositiva on es podran adquirir productes, a més, durant els tres dies, hi haurà presentacions i demostracions gastronòmiques.
“Aquest esdeveniment constitueix una exaltació de la nostra gastronomia i dels productes locals de temporada”, ha manifestat el vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez.
En aquest sentit, el vicepresident ha ressaltat la importància de la gastronomia com a “un eix turístic de primer nivell” i ha mostrat el compromís i el suport de l’equip de govern provincial al sector gastronòmic i al turisme.
“Esdeveniments com el que celebrarem no només posen en valor la gastronomia que tenim a Castelló, sinó que també atrauen turisme a la província i serveixen per donar-nos a conèixer com a destinació turística de qualitat i proximitat”.
La Fira de Primavera Castelló Ruta de Sabor coincideix amb el segon cap de setmana de Pasqua i, a més, amb la VII edició d’Escala a Castelló i comptarà amb la participació de prop d’una desena d’empreses agrupades sota la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor .