• Inici
  • Actualitat
  • La Diputació promociona el consum d'aliments de Castelló a les celebracions de Cap d'Any

La Diputació promociona el consum d’aliments de Castelló a les celebracions de Cap d’Any

Sunday, 30 December 2018 - Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló promociona el consum de productes gastronòmics autòctons com a millor opció a les taules castellonenques per acomiadar aquest 2018.

La Diputació de Castelló promociona el consum de productes gastronòmics autòctons com a millor opció a les taules castellonenques per acomiadar aquest 2018. Així, el Govern Provincial ha difós aquests dies una sèrie de vídeos en línia en què apareixen diversos cuiners de la província de la mà de Martín Berasategui explicant els atractius dels diferents productes que caracteritzen la cuina castellonenca, ja siguin carns, verdures, peixos o mariscs. Amb això, el Govern Provincial continua treballant per generar noves oportunitats als pobles a través d’un consum més gran dels productes elaborats a la província amb la seva marca Castelló Ruta de Sabor de la qual és gran ambaixador Martín Berasategui, i ho fa especialment aquestes dates amb el hashtag #TriaCastelló. El diputat provincial de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha explicat que aquesta campanya es dirigeix ​​a posar en valor els nostres productes de la mà d’un dels millors cuiners del món i gran ambaixador de la nostra marca Castelló Ruta de Sabor. Junts estem caminant en la generació de noves oportunitats per a un sector tan important per a la nostra província com és el de la pesca i una activitat de la qual ens sentim profundament orgullosos”. El diputat ha agraït la implicació de Martín Berasategui en el projecte i ha assegurat que “per a la província és un autèntic luxe tenir Martín Berasategui entre nosaltres ajudant-nos sent ambaixador d’una província que creu en els seus productes i que anant de la mà ni més ni menys que del cuiner espanyol amb més estrelles Michelin del nostre país podem complir amb el repte de posar els nostres productes al lloc que es mereixen”. A les diferents peces audiovisuals, totes elles de menys d’un minut de durada, el cuiner donostiarra apareix conversant amb companys de professió de la província de Castelló, tots ells posant en valor el gran potencial dels productes castellonencs, ja siguin de mar, de muntanya, de l’horta o les millors carns.

Fomentar el consum de productes de la província

Amb aquesta iniciativa, el Govern Provincial continua treballant a donar a conèixer i posar en valor els productes de Castelló com a font de noves oportunitats de futur per a la província Un treball promocional que intensifica durant aquestes dates nadalenques. anys de trajectòria, la marca de la Diputació Castelló Ruta de Sabor ha aconseguit aglutinar més de 100 productors de 15 sectors agroalimentaris diferents, dues denominacions d’origen, una Indicació Geogràfica Protegida i 6 productes amb distintiu Parc Natural. És una marca present en comerços, fires, supermercats i grans superfícies de la província i part del territori espanyol.

Subscriu-te a nuestro butlletí