• Inici
  • Actualitat
  • La Diputació estrena la 'Primavera Gastronòmica' per tal de promocionar la riquesa culinària de Castelló

La Diputació estrena la ‘Primavera Gastronòmica’ per tal de promocionar la riquesa culinària de Castelló

Saturday, 07 May 2022 - Castelló Ruta de Sabor

En aquesta primera edició hi participen 30 establiments adherits a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’

La Diputació de Castelló obre una nova plataforma de suport a la gastronomia provincial amb l’organització de la ‘Primavera Gastronòmica’ de Castelló Ruta de Sabor. gastroturística de la Diputació i està protagonitzada per propostes innovadores en què prevalen el producte de quilòmetre zero. a través d’una oferta molt variada de menús que oscil·len entre els 25 i els 50 euros. mostrar les bondats del projecte ‘Castelló Ruta de Sabor’ pel qual la Diputació de Castelló aposta des de fa anys Gràcies a això volem mostrar als turistes. i castellonencs el millor de la nostra gastronomia aquesta primavera, contribuint a desestacionalitzar l’activitat turística”. Durant el transcurs de la ‘Primavera Gastronòmica’ es buscaran els millors plats de la província. decidirà amb els seus vots les propostes gastronòmiques de més qualitat”, ha indicat Martí. a l’experiència ia les votacions entrarà al sorteig d’una escapada gastronòmica ‘Castelló Ruta de Sabor’ per a dues persones a la província. comensal hagi acabat el menú. La Diputació de Castelló facilita una pàgina web on descobrir els restaurants que participen a les jornades i els menús elaborats durant les jornades.

Subscriu-te a nuestro butlletí