• Inici
  • Actualitat
  • La Diputació de Castelló obre les portes a la tercera edició de 'Castelló Ruta de Sabor' amb 11 productors i els tres restaurants amb Estrella Michelin

La Diputació de Castelló obre les portes a la tercera edició de ‘Castelló Ruta de Sabor’ amb 11 productors i els tres restaurants amb Estrella Michelin

Friday, 19 May 2023 - Castelló Ruta de Sabor

La fira estarà oberta de divendres a diumenge a la Plaça de les Aules de castelló i comptarà amb ‘showcookings’ dels xefs Alejandra i Emanuel, del ‘Restaurant Atalaya’ d’Alcossebre, dissabte a les 12.00 hores; Miguel Barrera, de ‘Cal Paradís’ de la Vall d’Alba, dissabte a les 19.30 hores, i Raúl Resino. de ‘Restaurant Raúl Resino’ de Benicarló, diumenge a les 12.00 hores

El president de la Diputació de Castelló, José Martí; la diputada de Turisme, Virginia Martí, i el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, han visitat aquest matí la fira de ‘Castelló Ruta de Sabor, que arriba a la seva tercera edició i que romandrà oberta a la Plaça de les Aules de la capital de la Plana fins al diumenge 21 de maig. L’esdeveniment obre les portes de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 22.00 hores tant el divendres com el dissabte, mentre que el diumenge l’horari serà de 10.00 a 15.00 h.

La fira acull un total d’onze expositors de productors de la província i comptarà amb ‘showcookings de la mà dels xefs que atresoren una Estrella Michelin a la província: Alejandra i Emanuel, del ‘Restaurant Atalaya’ d’Alcossebre, dissabte a les 12.00 hores; Miguel Barrera, de ‘Cal Paradís’ de la Vall d’Alba, dissabte a les 19.30 hores, i Raúl Resino, de ‘Restaurant Raúl Resino’ de Benicarló, diumenge a les 12.00 hores.

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat que l’objectiu principal de la fira és visibilitzar els productes de la província, amb especial atenció a l’interior, “ja que són moltes les propostes de proximitat que en podem trobar molts, totes de qualitat”. El turisme gastronòmic és un dels pilars fonamentals de la política turística de la Diputació a través de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’

Les persones que s’acostin a la Plaça de les Aules durant el cap de setmana podran gaudir en directe de presentacions de productes, tasts i demostracions gastronòmiques, a més de poder adquirir els productes que s’exhibeixin als diferents estands.

Empreses participants

Les empreses participants d’aquesta edició són Consell Regulador de la DOP “Carxofa de Benicarló, Fruits de la Terra ‘Truffle Experts’, Tomata de Penjar, Patates Frites Geysel, La Posteta Melmelades Artesanes, Magistratus Melmelades, Torrons Blasco Catí, Artesans Gil, Pobillecològics , Cellers Besalduch Valls Belmunt, Clos de Esgarracordes.

El programa de divendres

La fira s’ha obert avui divendres amb les presentacions de producte del ‘Consell Regulador de la DOP Carxofa de Benicarló’ a les 12.00 hores i de Pobillecologics a les 13.00 hores Les presentacions continuen a la tarda amb ‘Tomata de Penjar’ a les 16.30 hores, ‘Patatas Fritas Geysel’ a les 17.30 hores, ‘La Posteta’ a les 18.30 hores, ‘Turrones Blasco’ de Catí a les 19.30 hores i ‘Artesanos Gil’ a les 20.30 hores. A més, hi haurà una degustació de producte a càrrec de ‘La Posteta’ a les 18.30 hores.

El programa de dissabte

Dissabte continuaran les activitats amb la presentació de producte de ‘Magistratus Mermeladas’ a les 11.00 hores, el showcooking de ‘Restaurant Atalaya’ a les 12.00 hores i la presentació de ‘Bodegas Besalduch Valls Belmunt’ a les 13.00 hores.

Les presentacions continuaran a la tarda: a les 16.30 hores amb el ‘Consell Regulador de la DOP Alcaxofa de Benicarló’, ‘Clos d’Esgarracordes’ a les 17.30 hores ia continuació ‘Artesans Gil’. El showcooking de ‘Miguel Barrera’ serà a les 19.30 hores ia les 20.30 hores una presentació de producte a càrrec de ‘Pobillecologics’.

El programa de diumenge

Diumenge hi haurà presentació de producte de ‘Fruits de la Terra’ a les 11.00 hores, un showcooking de ‘Raúl Resino’ a les 12.00 hores i dues presentacions de producte més: a les 13.00 hores ‘La Posteta’ ia les 14.00 hores ‘Tomata de Penjar’.

Subscriu-te a nuestro butlletí