• Inici
  • Actualitat
  • Comencen les IV Jornades de l'Oli i els Fruits Secs de la Diputació al Maestrat

Comencen les IV Jornades de l’Oli i els Fruits Secs de la Diputació al Maestrat

Wednesday, 08 November 2017 - Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló dinamitzarà l’activitat turística dels municipis de l’Alt i el Baix Maestrat amb les IV Jornades Gastronòmiques de l’Oli i els Fruits Secs durant els caps de setmana a partir del proper dissabte, 11 de novembre, i fins al 16 de desembre.

La Diputació de Castelló dinamitzarà l’activitat turística dels municipis de l’Alt i el Baix Maestrat amb les IV Jornades Gastronòmiques de l’Oli i els Fruits Secs durant els caps de setmana a partir del proper dissabte, 11 de novembre, i fins al 16 de desembre. Amb això, el Govern Provincial uneix, a través del seu projecte Castelló Ruta de Sabor, l’oferta gastronòmica de vuit municipis i 13 restaurants i en fa un important recurs turístic i dinamitzador de l’activitat dels municipis de l’interior.

El diputat provincial de Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha posat èmfasi en el doble objectiu d’aquestes iniciatives. “D’una banda, contribuïm a través de la marca guia Castelló Ruta de Sabor a la posada en valor de productes autòctons tan nostres com l’oli i els fruits secs. De l’altra, ia partir de la seva posada en valor, estem ajudant els pobles a mantenir més activitat als seus restaurants i comerços, cosa que genera dinamització econòmica al seu dia a dia”.

Les jornades compten amb la participació de restaurants dels municipis de Càlig, Cervera del Mestre, Culla, les Coves de Vinromà, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu i Xert.

“A més de degustar la bona gastronomia que ofereixen aquestes jornades, proporcionen l´oportunitat de conèixer el ric patrimoni històric i natural d´aquests municipis, passejar pels seus carrers, realitzar compres de productes típics dels mateixos i imbuir-se de l´ambient acollidor dels mateixos”.

10.000 turistes addicionals als pobles per les jornades gastronòmiques

La Diputació de Castelló preveu atraure més de 10.000 turistes addicionals als pobles de la província amb un impacte econòmic superior als 500.000 euros mitjançant les jornades gastronòmiques programades fins a finals d’any.

I és que el bon comportament que està tenint l’aposta del Govern Provincial de posar en valor els productes autòctons com a motor turístic amb ‘Castelló Ruta de Sabor’ fa preveure que les tres jornades gastronòmiques que impulsa aquest darrer trimestre de l’any continuïn amb els bons resultats que estan tenint fins ara.

Cal tenir en compte que el Govern Provincial està implicant 27 municipis i 47 restaurants i cellers a les tres jornades gastronòmiques que organitza durant aquest darrer trimestre de l’any: les VI Jornades Gastronòmiques de les Carns, l’Oli i el Vi, les IV Jornades Gastronòmiques de l’Oli i els Fruits Secs, i les VI Jornades Gastronòmiques dels Bolets, Carns i Productes de la Tardor.

Tota la informació d’aquestes jornades és accessible al portal del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació

Subscriu-te a nuestro butlletí