Parador de Benicarló

Paradores és un instrument de política turística, que projecta la imatge de modernitat i qualitat del nostre turisme a l’exterior i que contribueix a la integració territorial, a la recuperació i el manteniment del Patrimoni Historicoartístic del nostre país ia la preservació i gaudi d’espais naturals, essent alhora motor dinamitzador de zones amb reduït moviment turístic o econòmic. Persegueix ser una xarxa destabliments hotelers basada en un servei de qualitat integral, diferenciat, accessible i personalitzat, compromès amb lentorn natural, econòmic i històric, amb el qual es pretén potenciar la imatge del turisme espanyol unida a un desenvolupament sostenible. Els valors corporatius de Paradores com a organització són els següents: Desenvolupament del negoci amb criteris de sostenibilitat i rendibilitat, Compromís de transparència, integritat i bon govern, Vocació de servei i compromís amb els clients



Oferta gastronòmica

Cuina regional castellonenca Els peixos i mariscs de la Mediterrània i els productes de l'horta local caracteritzen la proposta gastronòmica del Parador de Benicarló, amb el restaurant consagrat a la cuina marinera, la carxofa i els arrossos. Durant l'estiu obre també L'Arrosseria, una agradable terrassa d'ambientació marinera i caràcter més informal on són autèntics especialistes en arrossos sense descuidar els peixos al forn o al fregit.



Servicis

  • Degustacions / tasts d'aliments i/o begudes
  • Restaurant obert al públic general
  • Esdeveniments gastronòmics
  • Allotjament

Rutes gastronòmiques

Altres empreses d'interés

Subscriu-te a nuestro butlletí