Oficina de Turisme Cabanes

La gastronomia de Cabanes és de les més riques i variades de la província, ja que és un municipi banyat pel mar i amb l’encant d’interior que li atorguen les muntanyes. L’arròs, les verdures i el peix són els ingredients bàsics dels plats típics de la Ribera de Cabanes, com ara la paella, l’arròs a banda o negre. La tradició pesquera i agrícola del nucli costaner es posen de manifest a la cuina, on també són destacables les fruites, com les taronges o els préssecs. A l’interior, Cabanes té una fama extraordinària pels seus plats a base de carn de caça elaborats amb carn, cargols de muntanya, bolets i verdures. També és típica l’olla, amb verdures de la zona i carn de porc, com llonganisses i botifarres. El cultiu de l’ametlla i la tradició agrària del municipi també és present a la rebosteria tradicional. Cabanes és un dels principals productors d’ametlla de la Comunitat Valenciana i aquest fet es reflecteix a la rebosteria tradicional. A més, forma part de la Ruta del Vi de Castelló



Servicis

  • Visites guiades / autoguiades a les instal·lacions
  • Activitats al medi natural
  • Esdeveniments gastronòmics
  • Experiència singulars

Altres empreses d'interés

Subscriu-te a nuestro butlletí