Una província, 8 destinacions, 135 pobles i un ingent patrimoni gastronòmic que ens convertix en una destinació de primer orde. Et convidem a descobrir-lo, sense presses. Volem mostrar-te una fidel radiografia de la nostra identitat gastronòmica a través de les nostres comarques: paisatges d’imponent bellesa, cultura local, el sentir de les seues gents i una cuina i productes més que excel·lents.
Vestigis de la cuina valenciana, catalana i aragonesa es fusionen de llarg a llarg de la nostra província oferint-te plats diferents, però amb arrels comunes. Sabors que donen vida a l’essència mediterrània de la nostra terra i que conformen el receptari de les nostres huit comarques castellonenques.
Assaborix moments de tranquil·litat i hospitalitat en estos huit territoris vius i dinàmics, on gaudir menjars tradicionals i d’avantguarda, connectats a la nostra terra i al Mediterrani. Gaudix en cada mos d’un extraordinari viatge sensorial per sabors, aromes i textures amb molta història a contar.
Una terra banyada per fonts, barrancs i embassaments que constituïx un pulmó natural i un lloc idoni per als esports d’aventura. La seua ...
Saber mésSituada entre els Parcs Naturals de la Calderona i la Serra Espadà, es caracteritza per una cuina senzilla basada en la qualitat de les seues ...
Saber mésEls seus municipis d’interior atresoren un paisatge agrícola ancestral, amb l’olivera i l’ametler com a icones gastronòmiques principals. Els municipis ...
Saber mésBarrancs i valls encaixades entre muntanyes modelen el paisatge d’estes terres, amb el riu Llucena com a eix geogràfic de la comarca. Pobles ...
Saber mésEmblemàtica i històrica comarca, amb un paisatge natural característic i de gran valor ecològic. La seua gastronomia està basada en els ...
Saber mésCastelló de la Plana, capital de la província, és la població més important de la comarca. Són imprescindibles els arrossos en totes ...
Saber mésEl tapís de camps de tarongers marca el paisatge de la comarca, sent una de les més poblades i dinàmiques de la ...
Saber més