• Inici
  • Actualitat
  • Diputació atraurà noves oportunitats amb Castelló Ruta de Sabor a Madrid Fusión

Diputació atraurà noves oportunitats amb Castelló Ruta de Sabor a Madrid Fusión

Sunday, 27 January 2019 - Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló exhibirà a la prestigiosa Madrid Fusión la riquesa gastronòmica de la província a través de la marca de productes autòctons Castelló Ruta de Sabor amb l’objectiu de posicionar la gastronomia castellonenca entre els millors xefs del nostre país

La Diputació de Castelló exhibirà a la prestigiosa Madrid Fusión la riquesa gastronòmica de la província a través de la marca de productes autòctons Castelló Ruta de Sabor amb l’objectiu de posicionar la gastronomia castellonenca entre els millors xefs del nostre país. Així, després de la seva participació a FITUR, el Govern Provincial continuarà a la XVII Cimera Internacional de Gastronomia Reale Assegurances Madrid Fusión 2019 els propers dies 28, 29 i 30 de gener donant a conèixer i posant en valor la gastronomia provincial com a font de noves oportunitats econòmiques per als municipis castellonencs.

Cal tenir en compte que Madrid Fusión és la cita gastronòmica professional internacional més important que se celebra a Espanya aquest any i reuneix cada any prop de 2.000 congressistes, a més dels millors xefs tant de l’àmbit nacional com de tot el món, que donen a conèixer les tendències i els treballs que es duen a terme dins del panorama gastronòmic d’alt nivell, així com dels productes de qualitat. Durant tres dies, prestigiosos cuiners de la talla de Ferran Adrià, Ricard Camarena o Quique Dacosta, participaran en ponències i altres activitats al voltant dels fogons.

Castelló Ruta de Sabor estarà present a Madrid Fusión amb un estand a la zona ‘Saborea España’ i comptarà amb diferent material promocional i una pantalla amb audiovisuals. A més de donar cobertura a desenes de productors castellonencs, donarà a conèixer l’extens rebost amb què compta la província i posicionar-lo com a destinació gastroturística. Molt present hi haurà el gastromapa editat pel govern provincial on figuren els establiments, empreses i entitats públiques que ja formen part del producte turístic Castelló Ruta de Sabor. El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha explicat que “estem duent a terme una completa estratègia de promoció i de consolidació de la marca Castelló Ruta de Sabor, i com a part d‟aquesta estratègia participem en aquests esdeveniments especialitzats. Es tracta de fer conèixer les virtuts dels productes de Castelló entre els públics prioritaris, com són els millors cuiners d’Espanya, que són els grans prescriptors. A la fira poden tastar els productes, rebre’n tota la informació i conèixer directament el seu lloc d’origen i el procés de producció que segueix la seva elaboració”.

Cal tenir en compte que aquest espai que la Diputació procura als productors castellonencs comptarà amb instal·lacions i equipament per dur a terme reunions comercials i estarà a disposició de les desenes de productors que es desplaçaran a Madrid.

La dualitat mar i muntanya, atractiu també a la gastronomia
La dualitat i la convivència de l’entorn marítim amb el muntanyenc en un mateix territori és l’element diferencial de la província de Castelló que més està concentrant la comunicació de la Diputació a l’hora de promocionar la destinació a les fires turístiques i també gastronòmiques dirigides al públic nacional .

Així, productes propis d’alta muntanya com la tòfona, les carns, els vins, els olis i les aigües minerals combinen a la perfecció amb els millors mariscs, les taronges i altres hortalisses i verdures com la carxofa i el tomàquet de penjar. gastronòmica amb un nivell de qualitat molt difícil de superar i al que hem de treure el màxim partit per al nostre territori. No en va, alguns dels xefs amb els que hem parlat ens han dit que Castelló té el millor rebost de la Mediterrània, així que hi treballem”, ha indicat Roig.

Subscriu-te a nuestro butlletí