El president de la Diputació, José Martí, ha recollit aquesta tarda al costat de la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, el guardó que reconeix el programa ‘Castelló Ruta de Sabor’ com a millor iniciativa turística del 2019. Ha estat en el marc de la fira Gastrónoma, que tanca avui les portes a Fira València després de tres dies de frenètica activitat en què 27 productors de la província han mostrat els encants, la qualitat i la innovació de la gastronomia de les comarques castellonenques. , el treball incessant de la Diputació per innovar en la promoció interna i exterior d’allò que es cou als nostres pobles”. En aquest sentit, la diputada Virginia Martí ha destacat que, amb la reorganització, el passat mes de juliol, de les competències de la Diputació, Castelló Ruta de Sabor s’inclou dins del departament de Turisme, cosa que és, per a Virgínia Martí, “una prova que creiem en els nostres productes i als nostres productors com a millor carta de presentació de Castelló”. Finalment, tots dos han volgut donar les gràcies a l’organització per “aquest gran reconeixement tant per a Castelló com per a la Diputació”.