El diputat provincial d’Acció Contra la Despoblació i Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha presidit el lliurament de premis del primer Concurs de Receptes Gastronòmiques Castelló Ruta de Sabor que ha convocat la Diputació a través de les xarxes socials El guanyador del certamen ha estat Santiago Tena Tena, de Vilafranca, amb ‘Tito trufado Castelló Ruta de Sabor’, que gaudirà d’una experiència gastronòmica d’un dia a Sant Mateu, que inclou pernoctació, dinar i visita a un celler en establiments adherits a la marca Castelló Ruta de Sabor. . Entre els ingredients hi ha la tòfona, l’oli d’oliva, la carxofa i el vi de la terra. recaigut a Lucía Andrés Tena, de Vilar de Canes, que ha elaborat la recepta ‘Conill del Maestrat a l’allí’. i l’oli d’oliva. I, sobretot, molta paciència”. Ruta de Sabor. Durant la seva intervenció, el diputat d’Acció Contra la Despoblació i Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha mostrat la intenció de l’equip de govern de la nova Diputació de convocar una segona edició del concurs el proper any “perquè és fonamental que a la província i fora es coneguin els productes que s’elaboren a casa nostra, ja que tenen un valor afegit molt important des del punt de vista de la qualitat”. Ha finalitzat dient que “la Diputació vol reforçar-ho que fan els nostres productors i prescriptors perquè Castelló Ruta de Sabor aconsegueixi la major difusió possible”.