• Inici
  • Actualitat
  • Marta Barrachina: “Hem de ser els millors ambaixadors de la gastronomia de Castelló i la Fira de Nadal de la Diputació n'és un exemple”

Marta Barrachina: “Hem de ser els millors ambaixadors de la gastronomia de Castelló i la Fira de Nadal de la Diputació n’és un exemple”

Friday, 08 December 2023 - Castelló Ruta de Sabor

La presidenta de la Diputació visita la Fira de Nadal Castelló Ruta de Sabor que romandrà oberta fins diumenge dia 10 a la plaça Huerto Sogueros.

“Hem de ser els millors ambaixadors de la gastronomia de Castelló i la Fira de Nadal de la Diputació n’és un exemple”. Així s’ha expressat la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, durant la visita a la Fira de Nadal. Castelló Ruta de Sabor que aquest divendres 8 de desembre ha obert les portes a la plaça Huerto Sogueros. “Apostem perquè en aquestes dates entranyables de Nadal. es consumeixi producte de proximitat i de qualitat com és el que engloba la marca Castelló Ruta de Sabor”, ha afirmat la presidenta Marta Barrachina qui, juntament amb el vicepresident i responsable de l’àrea Turística, Andrés Martínez, ha visitat cadascun dels expositors. aparador gastronòmic de Castelló instal·lat a la plaça Huerto Sogueros acull fins diumenge que ve 10 els sabors més típics d’aquesta època a la província amb productes de proximitat i de gran qualitat com l’oli d’oliva, la tòfona, licors, melmelades, embotits o dolços. Així mateix, la programació contempla presentacions de productes i tres showcooking que oferiran els tres restaurants amb Estrella Michelin de la província. de Vall d’Alba realitzarà una demostració culinària aquest divendres a la tarda 8 de 19.00 a 20.00 hores, mentre que des del restaurant Atalaya d’Alcossebre ho faran demà dissabte dia 9 de 11.30 a 12.30 hores i el showcooking del diumenge 10 de 12.00 a 13.00 hores estarà a càrrec del restaurant Raúl Resino de Benicarló. Licors Artesans de Borriana, Mas de Rander, Tomata de Penjar d’Alcalà de Xivert, Productes Geysel, Bolissim, Fruits de la Terra, Croquellanes, Molí La Barona, Cooperativa de Viver, Licora, Olis Lo Canetà, Besalduch Valls, Finca Varona La Vella, Baró d’Alba, Mar Negre, Torrons Barberà i La Somniada.

El mercat romandrà obert el divendres 8 i el dissabte 9 de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 22.00 hores, mentre que el diumenge 10 l’horari serà de 10.00 a 15.00 hores. “La celebració d‟una nova edició d‟aquesta fira forma part de la nostra aposta pels productes de la nostra terra. El turisme gastronòmic és un dels pilars fonamentals de la política turística que duem a terme des de la Diputació i on la marca Castelló Ruta de Sabor està més que consolidada”, ha afirmat la presidenta Marta Barrachina. En aquest sentit, la Fira de Nadal forma part de la programació dissenyada pel Patronat Provincial de Turisme per tal de reforçar la marca Castelló Ruta de Sabor sumant la seva presència a fires gastronòmiques a nivell provincial i nacional i aconseguir, així, que el sabor a Castelló es degusti tot l´any. Reforçar la projecció de la marca Castelló Ruta de Sabor és un dels quatre eixos principals d’actuació del pressupost 2024 del Patronat Provincial de Turisme. Uns comptes que pugen a gairebé 9,5 milions d’euros i que tenen la finalitat de posicionar la província de Castelló com a destinació turística d’excel·lència. A més de Castelló Ruta de Sabor, els comptes 2024 per al Patronat Provincial de Turisme reflecteixen l’aposta de la Diputació de Castelló per reforçar el suport als festivals de música perquè Castelló sigui Terra de Festivals; donar més impuls a Castelló com a escenari cicloturístic i un reforç més gran a les festes de la província. Així mateix, destaca l’import d’1,4 milions d’euros per continuar potenciant el turisme de sol i platja, un recurs turístic més gran de la província.

Reforçar la projecció de la marca Castelló Ruta de Sabor és un dels quatre eixos principals d’actuació del pressupost 2024 del Patronat Provincial de Turisme. Uns comptes que pugen a gairebé 9,5 milions d’euros i que tenen la finalitat de posicionar la província de Castelló com a destinació turística d’excel·lència. A més de Castelló Ruta de Sabor, els comptes 2024 per al Patronat Provincial de Turisme reflecteixen l’aposta de la Diputació de Castelló per reforçar el suport als festivals de música perquè Castelló sigui Terra de Festivals; donar més impuls a Castelló com a escenari cicloturístic i un reforç més gran a les festes de la província. Així mateix, destaca l’import d’1,4 milions d’euros per continuar potenciant el turisme de sol i platja, un recurs turístic més gran de la província.

Subscriu-te a nuestro butlletí