“Castelló Ruta de Sabor és un distintiu que identifica i diferencia les empreses i entitats que, amb la seva feina, passió i experiència fan de la gastronomia de Castelló una experiència única”, exalça el vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez .
La Diputació Provincial de Castelló ha celebrat aquest migdia la gala de lliurament dels certificats de les noves adhesions a la marca Castelló Ruta de Sabor.
En aquesta ocasió han estat 22 noves empreses i entitats que entren a formar part d’aquest producte turístic gastronòmic. “Castelló Ruta de Sabor és un distintiu que identifica i diferencia les empreses i entitats que, amb la seva feina, passió, dedicació i experiència fan de la gastronomia de Castelló una experiència única i enriquidora”, ha destacat el vicepresident de la institució i diputat de Turisme, Andrés Martínez, qui ha donat la benvinguda a totes les empreses i entitats presents i els ha lliurat un diploma i una placa que acrediten la adhesió a aquesta marca.
Així mateix, 38 empreses n’han renovat el certificat ia totes se li ha lliurat un diploma i una placa acreditativa. D’aquesta manera, el vicepresident ha posat en valor “el paper fonamental de totes les empreses i entitats que formen part d‟aquesta marca per convertir Castelló en una província referent de la gastronomia. La vostra feina i dedicació ens conviden a un viatge culinari únic”.
Aquest Club de Producte Gastronòmic sota la marca Castelló Ruta de Sabor està format actualment per 492 entitats i empreses.