El restaurant Casa dels Capellans de Traiguera s’alça amb el primer premi, mentre que el segon i tercer lloc recauen sobre el restaurant L’Escudella de Vilafranca i el restaurant Cor de Carxofa de Benicarló.
La Diputació Provincial de Castelló ha posat en valor la cultura i l’excel·lència gastronòmica amb el lliurament dels premis de la tercera edició de la Primavera Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor.
El Palau Provincial ha acollit aquesta setmana l’acte de lliurament d’aquests guardons que reconeixen la tasca i la delicadesa dels menús elaborats pels xefs castellonencs en aquestes jornades gastronòmiques centrades a la cuina de mercat i els productes de temporada i de proximitat, procedents de productors locals.
“Cada menú ha permès als comensals recórrer les diferents comarques a través dels seus productes i sabors, des dels precedents del mar, als de la muntanya, passant per l’horta i la muntanya castellonenca”, ha destacat el vicepresident i responsable de l’àrea Turística, Andrés Martínez.
En aquesta tercera edició de les Jornades Gastronòmiques hi han participat 23 restaurants i gastrobars de tota la província que compten amb la marca Castelló Ruta de Sabor. A tots ells, el vicepresident ha mostrat el seu agraïment per la tasca de difusió de la gastronomia castellonenca i demostrar, a cada menú, la passió per la cuina.
“La passió que han posat els nostres xefs a cada plat és el que ha convertit el menjar i la primavera gastronòmica en una experiència única”, ha exalçat el diputat de Turisme.
D’aquesta manera, Andrés Martínez ha reconegut l’esforç de tots els restaurants que han participat en aquestes jornades i ha felicitat els premiats. El primer premi de les jornades ha estat per al Restaurant Casa dels Capellans de Traiguera. El segon premi ha recaigut sobre el Restaurant L’Escudella de Vilafranca, mentre que el tercer premi ha estat pel Restaurant Cor de Carxofa de Benicarló. “L’afany que heu dedicat a cada menú mereix aquest reconeixement”, ha manifestat el diputat de Turisme.
El vicepresident provincial ha assenyalat que “Castelló s’ha convertit en un paradís de la gastronomia per mèrit propi tant pels establiments que compten amb algun tipus de reconeixement, ja siguin estrelles Michelin o soles Repsol, com per tants altres restaurants i productors que s’estenen de llarg a llarg del nostre territori i que destaquen per la seva enorme qualitat”.
Així mateix, Andrés Martínez ha incidit en l’aposta que realitza la Diputació de Castelló, a través de la marca Castelló Ruta de Sabor, per “promocionar la gastronomia castellonenca, perquè la gastronomia de la nostra terra és un pilar fonamental de la nostra oferta turística”, ha ressaltat.
“El rebost castellonenc és únic, i el nostre compromís és donar visibilitat als productes i als productors a través dels millors restaurants i els millors cuiners, capaços de transformar el sabor del producte en una experiència culinària inoblidable”, ha rematat el vicepresident i diputat de Turisme.