• Inici
  • Actualitat
  • Marta Barrachina exalça la qualitat gastronòmica de la província de Castelló i agraeix el reconeixement de l'Olla de la Plana a la marca Castelló Ruta de Sabor

Marta Barrachina exalça la qualitat gastronòmica de la província de Castelló i agraeix el reconeixement de l’Olla de la Plana a la marca Castelló Ruta de Sabor

Saturday, 27 April 2024 - Castelló Ruta de Sabor

La Societat Gastronòmica de Castelló posa en valor la suma de molts esforços, del treball i la dedicació de les empreses i entitats adherides a aquesta marca per fer de la gastronomia de Castelló una experiència única.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha exalçat la qualitat gastronòmica de la província de Castelló i ha agraït el reconeixement de l’Olla de la Plana a la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor.

“Avui és un dia de celebració i orgull, perquè la nostra marca gastronòmica, la que ens permet crear un sabor únic de la nostra terra, ha estat guardonada amb un premi que reconeix la significant contribució a la promoció de la gastronomia castellonenca”, ha destacat la màxima representant de la institució provincial.

La Societat Gastronòmica de Castelló L’Olla de la Plana ha lliurat a la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor el premi Olla d’Or, un reconeixement a la suma de molts esforços, del treball i la dedicació de les empreses i entitats adherides a aquesta marca per fer de la gastronomia de Castelló una experiència única.

La presidenta de la Diputació de Castelló ha estat l’encarregada de rebre aquest guardó i ha subratllat que “Castelló Ruta de Sabor és un club gurmet que mostra i enalteix les joies gastronòmiques de la nostra província. Impulsada per la institució provincial fa deu anys. actualment productors i més de 400 empreses de tota la província”. “Va més enllà d’una simple marca, permet conèixer de prop i assaborir l’excel·lència i la qualitat dels millors productors i la millor gastronomia de la nostra província”, ha ressaltat.

Per a la presidenta del Govern Provincial és tot un orgull “poder rebre un reconeixement que anteriorment va ser atorgat a figures tan destacades com el tres estrelles Michelin Martín Berasategui, les nostres estrelles Michelin, Raúl Resino i Miguel Barrera, entre d’altres”. “És un honor immens”, ha afegit.

“Aquests noms encarnen l’excel·lència i el compromís amb la qualitat gastronòmica a la nostra província, i compartir aquest premi amb ells és un motiu de gran orgull i agraïment”, ha assenyalat Marta Barrachina, que ha expressat el seu agraïment a l’Olla de la Plana per aquest reconeixement que “destaca el compromís de la nostra institució provincial amb la promoció i la preservació de la cultura gastronòmica de la nostra província”.

D’aquesta manera, la presidenta del Govern Provincial ha posat en valor la feina que fan dia a dia els cuiners associats a l’Olla de la Plana i ha assegurat que “és més que una societat gastronòmica”. “L’Olla de la Plana és un autèntic símbol de dedicació i passió pel bon menjar”, ha exalçat. Així, ha subratllat que “el premi l´Olla d´Or és un clar reflex de l´esperit i els valors d´aquesta societat gastronòmica”.

La dirigent provincial ha destacat el patrimoni culinari de la província i ha expressat que “la gastronomia de Castelló representa una expressió cultural, una manera de fer i crear, i un llenguatge universal que connecta persones a diferents orígens, tradicions i gustos com els que formeu part d’aquesta societat gastronòmica”.

Subscriu-te a nuestro butlletí