• Inici
  • Actualitat
  • La Diputació de Castelló destaca la qualitat gastronòmica a les jornades II Tardor Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló destaca la qualitat gastronòmica a les jornades II Tardor Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor

Saturday, 16 December 2023 - Castelló Ruta de Sabor

El vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ressalta l’èxit d’aquestes jornades basades en la cuina de la tardor, i en què 19 restaurants han preparat “estupends menús”.

“És un honor fer entrega d´aquests premis que reconeixen l´esforç, la constància i la dedicació dels nostres restaurants i cuiners”. entrega dels premis de les jornades II Tardor Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor. a la cuina de tardor, i en què 19 restaurants de diversos municipis de la província, certificats per la marca de qualitat Castelló Ruta de Sabor, han preparat “estupends menús elaborats amb molta cura” “La gastronomia de Castelló és un tresor que hem de posar en valor. Els nostres productes de qualitat, l’excel·lència dels nostres xefs i el patrimoni culinari que posseïm fan de Castelló una destinació turística única”, ha ressaltat el diputat de Turisme. Així mateix, ha afegit que “des de la Diputació de Castelló treballem per promoure la nostra cuina tradicional i atraure visitants a la nostra província perquè puguin degustar sabors únics d´aquesta terra” Així doncs, les jornades II Tardor Gastronòmic reflecteixen el compromís de la institució provincial amb la promoció de la gastronomia i l’impuls al sector culinari a la província. els restaurants que han participat en aquest certamen i ha felicitat els premiats. aquest premi demostra la qualitat i el talent dels professionals gastronòmics de la província de Castelló”. Benicarló. El segon premi ha recaigut sobre el Restaurant San Remo de Altura, mentre que el tercer premi ha estat per al Restaurant l’Escudella de Vilafranca. ”, ha manifestat Andrés Martínez. Finalment, el vicepresident segon de la Diputació de Castelló ha reafirmat el compromís de la institució provincial de continuar donant suport i promocionant la gastronomia i el sector culinari com un motor clau per al desenvolupament turístic de Castelló a qualsevol època de l’any.

Subscriu-te a nuestro butlletí