La Diputació de Castelló ha celebrat aquest matí la gala de lliurament dels certificats de les noves adhesions a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ on el vicepresident Andrés Martínez ha confirmat l’aposta de la institució per augmentar el suport als productors locals de la província. En aquesta ocasió han estat 20 les entitats que entren a formar part d’aquesta gran família que aglutina empreses i entitats que posen en valor la gastronomia local i els productes de proximitat, donen suport als productors de la província i especialment als emparats per la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’. L’acte celebrat al saló de recepcions del Palau Provincial ha estat presidit pel vicepresident l’àrea de Turisme, Andrés Martínez, que ha reafirmat la importància de valorar i recolzar “els petits productors locals, aquells agricultors i pescadors que treballen incansablement per a portar a les nostres taules el millor de la natura”. En el discurs d’obertura de l’acte, el vicepresident també ha volgut destacar “el paper fonamental dels ajuntaments, empreses de tot el sector turístic que gràcies a cuiners i xefs, amb passió i dedicació, donen vida a cada plat i ens conviden a un viatge culinari únic”. Les entitats adherides són de diferent tipologia i, començant per allotjaments, les noves empreses certificades són Hotel Boutique Abadia del Mestrat (La Serratella) i Masia Aitona (Les Useres). Els comerços gastronòmics són Carns I Embotits Maribel (Castelló), Vinalium Castelló, La Terreta (Castelló), dos establiments de Taula Supermercats Almassora i Setrufma (Culla). A la categoria empresa d’activitats s’ha adherit Tren Turístic de Montanejos, mentre que Tourist Info Algerita entra a formar part a la categoria d’oficines de turisme. I, finalment, a la categoria de restaurants les noves adhesions són: Hotel Boutique Abadia del Mestrat (La Serratella), Rubén Miralles Restaurant (Vinaròs), Ri&Co Bistró Restaurant (Benicàssim), Sant Rem Gastrobar (Alçada), Restaurant Casa Eladia By Gadea (la Vall d’Uixó), Casa Arayo (Castelló), Casa Engracia (Pavies), Anhel Restaurant (Castelló), La Terreta Restaurant (Cabanes) i Parador de Benicarló. “Avui, en sumar-se nous membres a les nostres files, estem demostrant que la nostra visió de la província des del punt de vista agroalimentari i turístic està guanyant terreny. Cada nou membre és una peça clau en aquest procés de creixement i evolució”, ha valorat Andrés Martínez. Així mateix, 45 empreses han renovat el certificat ia tots ells se’ls ha fet entrega del diploma acreditatiu. Amb les noves incorporacions, la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ uneix 452 empreses de la província i el vicepresident Andrés Martínez ha volgut expressar la seva gratitud a aquells que ja formen part del club pel seu suport i compromís. “Heu estat vosaltres els qui heu establert les bases de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’, i és gràcies a la vostra dedicació que podem seguir creixent i avançant”.