• Inici
  • Actualitat
  • La Diputació de Castelló programa la tercera fira 'Castelló Ruta de Sabor' del 19 al 21 de maig a la Plaça de les Aules

La Diputació de Castelló programa la tercera fira ‘Castelló Ruta de Sabor’ del 19 al 21 de maig a la Plaça de les Aules

Wednesday, 17 May 2023 - Castelló Ruta de Sabor

Comptarà amb la participació d’onze productors i tres estrelles Michelin de la província perquè el públic assistent pugui gaudir en directe de presentacions de producte i showcookings

La ‘III Fira Castelló Ruta de Sabor’ que organitza la Diputació de Castelló se celebrarà del 19 al 21 de maig a la Plaça a la Plaça de les Aules de la capital, una mostra de productes gastronòmics de la província que reunirà onze empreses productores i tres xefs amb estrella Michelin. Romandrà oberta el divendres i el dissabte de 10.00 hores a 14.00 hores i el diumenge de 10.00 hores a 15.00 hores.

A partir de les 10.00 hores del proper divendres es podrà gaudir en directe de presentacions de productes, tasts i demostracions gastronòmiques. A més, el públic assistent tindrà l’oportunitat de comprar els productes que s’exhibeixin als diferents estands.

Estrelles Michelin

En aquesta edició es realitzaran diversos showcookings conduïts pels cuiners amb estrella Michelin de la província: Alejandra i Emanuel del ‘Restaurant Atalaya’ d’Alcossebre dissabte a les 12.00 hores; Miguel Barrera de ‘Cal Paradís’ de la Vall d’Alba dissabte a les 19.30 hores, i Raúl Resino de ‘Restaurant Raúl Resino’ de Benicarló el diumenge a les 12.00 hores.

El programa de divendres

La fira s’obrirà divendres amb les presentacions de producte del ‘Consell Regulador de la DOP Carxofa de Benicarló’ a les 12.00 hores i de Pobillecologics a les 13.00 hores. Les presentacions continuaran a la tarda amb ‘Tomata de Penjar’ a les 16.30 hores, ‘Patatas Fritas Geysel’ a les 17.30 hores, ‘La Posteta’ a les 18.30 hores, ‘Turrones Blasco’ de Catí a les 19.30 hores i ‘Artesans Gil ‘ a les 20.30 hores. A més, hi haurà una degustació de producte a càrrec de ‘La Posteta’ a les 18.30 hores.

El programa de dissabte

Dissabte continuaran les activitats amb la presentació de producte de ‘Magistratus Mermeladas’ a les 11.00 hores, el showcooking de ‘Restaurant Atalaya’ a les 12.00 hores i la presentació de ‘Bodegas Besalduch Valls Belmunt’ a les 13.00 hores.

Les presentacions continuaran a la tarda: a les 16.30 hores amb el ‘Consell Regulador de la DOP Alcaxofa de Benicarló’, ‘Clos d’Esgarracordes’ a les 17.30 hores ia continuació ‘Salsas Gil’. El showcooking de ‘Miguel Barrera’ serà a les 19.30 hores ia les 20.30 hores una presentació de producte a càrrec de ‘Pobillecologics’.

El programa de diumenge

Diumenge hi haurà presentació de producte de ‘Fruits de la Terra’ a les 11.00 hores, un showcooking de ‘Raúl Resino’ a les 12.00 hores i dues presentacions de producte més: a les 13.00 hores ‘La Posteta’ ia les 14.00 hores ‘Tomata de Penjar’.

Subscriu-te a nuestro butlletí