• Inici
  • Actualitat
  • La Diputació de Castelló anuncia una nova edició del festival gastronòmic el 2023 per reforçar la promoció de Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló anuncia una nova edició del festival gastronòmic el 2023 per reforçar la promoció de Castelló Ruta de Sabor

Thursday, 19 January 2023 - Castelló Ruta de Sabor

El president, José Martí, destaca l’èxit de l’edició de Benicarló i valora aquesta iniciativa com una gran aparador per als productes i empreses de Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló continua participant a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) a Madrid on està mostrant el seu suport a sector turístic de la província així com promocionant les propostes gastronòmiques, esportives, festivals i de ‘sol i platja’. A la jornada d’avui, el president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assistit a les exhibicions gastronòmiques de les estrelles Michelín Miguel Barreda del restaurant Cal Paradís (Vall d’Alba) i Alejandra Herrador i Emmanuel Carlucci del restaurant Atalaya (Alcalà de Xivert), on ha anunciat una nova edició del festival gastronòmic que tant èxit va tenir a Benicarló, on es van donar cita reconeguts restaurants amb estrella Michelin.

Martí ha assenyalat que “aquest gran esdeveniment gastronòmic es va organitzar amb motiu del 200è aniversari de la Diputació de Castelló i arriba per quedar-s’hi. A la província comptem amb productes gastronòmics de gran qualitat i una matèria primera de gran nivell, i aquest festival és un gran aparador per donar-los a conèixer”.

Per part seva, la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha ressaltat la importància de la gastronomia com “un eix turístic de primer nivell”. “Des de la Diputació de Castelló mantenim el nostre compromís i suport al sector gastronòmic i el turisme i aquest tipus d´iniciatives en són un exemple”, ha afegit la diputada provincial.

Mancant concretar el municipi que acollirà aquesta segona edició, l’esdeveniment es convertirà en el gran aparador dels productes i les empreses que s’agrupen sota la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’. Comptarà amb zona expositiva on es podran adquirir productes agroalimentaris, plats i tapes elaborats per restaurants, que es podran tastar en espais habilitats amb aquesta finalitat.

Showcooking

L’estand de Castelló ha acollit avui dos xoucookings. El primer ha estat a càrrec de l’estrella Michelín Miguel Barreda del restaurant Cal Paradís (Vall d’Alba) que ha elaborat un plat compost per tomàquet de colgar amb sardina de bota i alls a la brasa. El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la diputada de Turisme, Virginia Martí, han pogut degustar aquest plat. A més, la degustació ha coincidit amb la visita del president de la Generalitat, Ximo Puig, a l’estand de Castelló i també ha pogut tastar aquest plat.

El segon xoucooking ha estat a càrrec d’Alejandra Herrador i Emmanuel Carlucci del restaurant Atalaya (Alcalà de Xivert) que ha preparat carxofa de Benicarló amb crema de formatge combinat amb oli de sobrassada amb acabat de tòfona.

Subscriu-te a nuestro butlletí