• Inici
  • Actualitat
  • La Generalitat concedeix a Castelló Ruta de Sabor el premi Turisme Comunitat Valenciana en reconeixement a la seua tasca per potenciar la imatge turística de la província

La Generalitat concedeix a Castelló Ruta de Sabor el premi Turisme Comunitat Valenciana en reconeixement a la seua tasca per potenciar la imatge turística de la província

Monday, 20 September 2021 - Castelló Ruta de Sabor

El president de la Diputació, José Martí, destaca que el guardó “és un suport sense fissures a la feina i implicació de totes les empreses de la província per impulsar la qualitat en els seus productes” a través de la marca

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mostrat la satisfacció per la concessió a Castelló Ruta de Sabor d’un dels premis Turisme Comunitat Valenciana, tal com ha recollit avui el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). Per Martí, el reconeixement a la marca que impulsa la institució provincial “és també un suport sense fissures a la feina i implicació de totes les empreses de la província per continuar avançant en un producte de qualitat que ens diferencia d’altres destinacions”. Els ‘Premis Turisme Comunitat Valenciana’ són uns guardons honorífics que busquen reconèixer persones, entitats i institucions que durant l’any hagin destacat per la seva tasca a favor del turisme a la Comunitat i que, en l’actual context, hagin contribuït a la recuperació de l’activitat turística en plena pandèmia per la Covid-19. Per a la diputada de Turisme, Virginia Martí, aquest premi, que serà lliurat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, en un acte que se celebrarà properament a València, “suposa un recolzament a la feina que s’està desenvolupant actualment per aconseguir , no només la qualitat alimentària, sinó també un producte turístic atractiu a nivell nacional i internacional”. Són diverses les categories que recullen els premis Turisme Comunitat Valenciana. En concret, el reconeixement ‘A la promoció i comunicació turística’ s’ha atorgat ex aequo a l’Ajuntament de Cullera ia Castelló Ruta del Sabor per dur a terme accions de promoció i comunicació turístiques noves i singulars. En aquest sentit, s’enalteixen les iniciatives desenvolupades a través de la marca de qualitat de la Diputació de Castelló per suposar una millora clara del posicionament als mercats i incidir en un augment del flux turístic”. Tant el president de la Diputació com la diputada de Turisme, d’altra banda, han posat també en valor altres guardons que han recaigut en entitats o empreses de la província, “la qual cosa reflecteix la gran feina que s’estan fent per continuar avançant com a destinació assegurança i de qualitat al mercat turístic. És el cas del Parc Natural Valltorta Gasulla, que ha rebut el premi en la modalitat ‘al turisme sostenible’ per contribuir al creixement econòmic sostenible, la generació d’ocupació i la reducció de pobresa, l’ús eficient de recursos i la protecció del medi ambient, a més de fomentar els valors culturals i la diversitat del patrimoni. Amb ell, apareix el premi a “la formació, investigació i innovació turística”, que va a mans de la Cooperativa Viver per desenvolupar projectes de recerca que comporten un increment de la competitivitat del sector turístic valencià”.

Subscriu-te a nuestro butlletí