XXX Jornades Gastronòmiques de la Cuina dels Arrossos 2024

  • El Baix Maestrat

Descripció de l'esdeveniment

Les jornades amb més tradició de la ciutat tornen del 4 al 24 de novembre amb menús innovadors i creatius per sorprendre els comensals En aquesta edició hi participen un total de 9 establiments amb menús originals i creatius, que combinin els arrossos més tradicionals amb la cuina més innovadora i atrevida, sempre amb productes de proximitat per satisfer els paladars més exigents. Els establiments participants són Bergantín, L’Illa, Nou Gastrobar, Nou Parada, La Bocana de Cha Sisco, Casa Lina, Brasserie El Poal, La Cullera i Rafel Lo Cristalero. Arròs amb cava amb cremós de vieires i reducció de garnatxa blanca, arròs de passa viada, alga wakame i llagostí de Vinaròs o paella amb magret, bolets i foie són algunes de les propostes que han elaborat als xefs. Cada establiment oferirà menús complets, que oscil·laran entre els 35 i 45€, amb entrants, plat principal a escollir i postres, celler a part. Així mateix, un dels restaurants inclourà la possibilitat del menú executiu entre setmana per gaudir de la bona cuina en format reduït.

Com arribar

  • On: Restaurants participants: Bergantín, L'Illa, Nou Gastrobar, Nou Parada, La Bocana de Cha Sisco, Casa Lina, Brasserie El Poal, La Cullera i Rafel Lo Cristalero.
  • Quan: November 2024

Subscriu-te a nuestro butlletí