Port pesquer amb molt de sabor

Gaudiu d’una jornada gastronòmica amb este pla que vos permetrà conéixer el districte marítim de Castelló de la Plana, l’entorn perfecte on submergir-vos en la cultura marinera de la zona i menjar el millor peix i marisc de llotja.

Itinerari

Grau de Castelló 

Què visitar i què fer

  • Fer un agradable passeig pel districte marítim del Grau de Castelló mentres descobriu la importància del sector pesquer en la zona visitant el Museu de la Mar, el far i la plaça de la Mar, amb una torre mirador amb impressionants vistes a tota la costa.
  • Viure des de dins la cultura marinera de la Costa dels Tarongers acompanyant els pescadors de la zona en una jornada de pescaturisme, on descobrir les arts de pesca tradicionals, degustar un guisat mariner en alta mar i acudir a la subhasta de peix en la llotja.
  • Assaborir el millor peix i marisc de llotja en la gran oferta de restaurants que trobareu en tota la zona portuària. Busqueu el distintiu “Peix del Grau de Castelló”  en els restaurants i podreu degustar captures del dia.
  • Recórrer l’espai natural del Parc del Litoral, una zona idíl·lica plena de dunes i palmeres on descansar després d’un bon dinar.
  • Disfrutar de l’oci nocturn en el Port Azahar, un espai modern ple de bars, restaurants i pubs on degustar la millor gastronomia de la costa i prendre una copa veient el capvespre.

Empreses d'activitats i visites guiades

    On menjar

    Plats típics i productes estrela

    • Caldereta marinera
    • Peixos de llotja: llucet, roger, peluda o morralla
    • Sepieta de platja
    • Paella en tots els formats
    • Fideuà
    • Arrossos en totes les versions, especialment l’arròs a banda

    Restaurants

      On comprar

      Productes locals

      • Olis
      • Taronges i mandarines
      • Cervesa artesana
      • Peixos i mariscos de llotja

      Comerços i productors CRS

      Podreu trobar els millors productes locals en els comerços del Grau de Castelló

      Subscriu-te a nuestro butlletí