Descobriu l’Alt Maestrat

Passeu una jornada inoblidable amb este pla per l’Alt Maestrat, on el formatge, la tòfona i la fruita seca són les estreles del territori.

Itinerari

Benassal – Culla – la Torre d’en Besora – Albocàsser – Vilar de Canes

Què visitar i què fer

  • Recórrer els carrers empedrats dels pobles medievals de Benassal i Culla, un dels pobles més bonics d’Espanya, per a transportar-se al món dels templers i la Reconquesta.
  • Visitar una formatgeria i conéixer de primera mà per què són tan especials els formatges, el brull i les quallades de la zona.
  • Deixar-se embriagar per les olors que emanen dels forns tradicionals dels nostres pobles i provar pastes artesanes elaborades amb la millor fruita seca.
  • Acostar-se al poblet de Vilar de Canes i visitar l’antic molí d’oli, convertit en un museu.
  • Fer una parada en un dels restaurants de la zona per a degustar plats tradicionals d’origen medieval, receptes guardades amb cura de generació en generació.
  • Visitar l’embotelladora d’Aigua de Benassal, guardonada per sommeliers i xefs pel seu excel·lent sabor.
  • Perdre’s pels boscos d’ametlers en flor que envolten el  municipi d’Albocàsser i conéixer l’Ermitorio Hospedería de Sant Pau.

Empreses d'activitats i visites guiades

    On menjar

    Plats típics i productes estrela

    • Elaboracions amb tòfona i bolets
    • Olleta del Maestrat
    • Conill amb caragols
    • Corder
    • Guisats amb fruita seca
    • Taula de formatges artesans
    • Quallada

    Restaurants

      On comprar

      Productes locals

      • Formatges
      • Tòfona
      • Avellanes de Benassal
      • Ametles
      • Oli
      • Mel
      • Torrons
      • Pastes i pans artesans

      Comerços i productors CRS

      Trobareu els productes més característics de la zona als comerços i forns tradicionals de Benassal i Culla. També els podeu comprar directament als productors.

      On dormir

        Subscriu-te a nuestro butlletí